Moonlight

Var bara tvungen att ta kort på månen eftersom den var så himmla vacker.
Inte de bästa bilderna men för att vara taget med mobil så tycker jag att dom är helt okej:Wordpress?

Igår var en dålig start på dagen.... riktigt dålig. Vi hade utegympa men det var inte det som var dåligt, faktumet var att jag mådde väääldigt illa. Vid ett stopp så hade jag 5 kväljningar där alla var på gränsen till att faktiskt spy så ja var inte på topphumör direkt. Men jag behövde iaf inte bry mig om de kalla vädret för Martin lånade mig sin jacka (Y) trevlig typ de där
MEN! sen när vi kom tillbaka så chillade jag och Liselott i omklädningsrummet och jag tog en dusch vilket hjälpte mot illamåendet. Sen kom vi tillbaka och på engelskan skulle vi kolla på film men de funka inte så vi hade frågesport med El vs Mum och Mum vann hehe ;)
Sen på historian va de diskussion och efteråt berätta han vilka som klarat de och jag va en av dom! så ja behöver inte gå på historian på måndag och efter lektionen frågade jag calle om den uppgift ja ska få för att frösöka få MVG och den skulle jag få efter ekonomi genomgången som är på onsdag så jag behöver inte gå på samhällskunskapen heller!! Eller Calle sa att jag kunde svänga förbi och säga hej iaf, hehe.
Men måndag är nice dag som ser ut såhär:
08:45 - 10:05 webbdesign
Slut.

:D
 På webbdesginen ska vi göra egna hemsidor som faktiskt ska publiceras så jag ska göra en awsome sida! Hehe, jag ska uppdatera den med nya inlägg (lite blogg liknande) så Rikard tyckte jag skulle använda Wordpress.
Senn hittade jag gammla krönikor, ska ha en kategori på hemsidan med krönikor för det är kul att skriva, och det var de två krönikor jag skrev i nian som jag fick MVG på (den ena va nationellt prov) så dom ska jag lägga upp så jag har en grund i den kategorin.

Men iaf, de kommer bli kul att göra hemsidan och eftersom jag ska göra den så bra som möjligt kommer jag nog fortsätta använda den ^^

Men nu ska jag njuta av ledigheten som lördag innebär

Randomness

Kollade på All American Rejects video till Gives You Hell och de slog mig att sångaren är snygg (Y)
Så jag lägger upp videon, vem gillar inte bra låt med snygg sångare???

kan också tipsa om en låt Linus tipsade mig och Liselott om: Skumdum - Det vackraste = riktigt skön cover på den låten ^^


Rolig video ^^

Hittade en rolig intervju me Johnny Depp där han sanckar om att han inte kollar på sina egna filmer. Han e så söt ^^ även fast han ser gammal ut i videon e han snygg (Y)

sry om de blev reklam innan -.-


Tilda och fina omslag

Okej, ja vet att jag ör dålig på att uppdatera och den senaste veckan har ja tänkt för mig själv "OO de här måste ja skriva på bloggen" men sen glömmer jag de vilket e trist men men. Iaf så kan ja berätta om gårdagen, har för dåligt minne för att kunna göra översikt av veckan.

Iaf så va de härligt uppvaknande när jag kände något varmt och blöt mot mina ben, de va Smulan som pissade i min säng så de va bara upp ur sängen, ta med tecke och lakan in till tvättstugan och slänga de i tvätten tillsammans med mitt nattlinne. Sen in i duschen och tvätta benen, känns värsta weird att stå i duschen och mest bara fokusera på benen (alltså inte väta ner resten av kroppen). Men iaf sen tavk vare det stressiga uppvaknandet blev jag illamående och spydde (Y)

På bussen till skolan började jag må illa igen PLUS att jag kom ihåg att mina nycklar va i den andra väskan för jag hade gympaväska me mig eftersom freda=gympa. Men tack vare lilla Calle som är norrtälje bo (:D) så kom han samditigt som mig för vi va på samma buss visade det sig så kunde han ge mig reservnyckeln ^^

Sen engelska och sen gympa där vi fick spela handboll med klister! Äkcligt men kul på samma gång, dock sprang man som värsta jojjon även fast man bestämt sig för att ta de lungt då man inte mådde så jättebra hehehe.
Martin (gympalärare) kommenterade också att jag som ut som proffs i mina matchande gympa kläder: röda skor, svarta mjukisbyxor, svart linne, röd tröja, röd/svart piercing, rött hår och min lilla rosa pingvin xD Ja, ja matchar
Sen historia och ja har svarat på två frågor av fyra, de gick så trögt då mitt internet knappt funka och jag fick starta om datorn två gångern, men on the bright side fick vi kolla på youtubeklipp ^^

Sen efter skolan fick ja bära massa gympaväskan med sladdar också och sen datorn och ett keyboard i min berömda påse ^^

Men sen efter jag kommit hem och ta de lungt lite åkte vi in till stan och när vi va vid kassan så ser jag ett riktigt snyggt omslag och kan inte hjälpa att jag ba "åhhh" hehe, ja kunde verkligen inte hålla tillbaka de utan de bara kom. låter lite porrigt xD men iaf denna bild såg ja på en tidning:

ahhh fin/het människa ^^

Iaf sen hem och laga mat och efter maten fick mina två bröder leka med Pro Tools och keyboardet vilket var väldigt kul xD När jag väntade på dom efter jag startat allting så kom jag faktiskt på melodi till Tilda-tävlingen så jag började jobba med den efter talang och blev klar vid 23.
Idag har jag skrivit text och ska sätta ihop delarna jag spelade in igår så den blir mer flytande och inte hack, lägga till reverb och sen kanske någon trumma eller så men jag tror den kommer bli awsome! :D


Antingen eller

Liselott tyckte jag skulle göra denna lista med antingen eller så here we go:

1. coca cola eller fanta?
2. Hamburgare eller pizza? svår men tror ja går me våran hemmagjorda pizza
3. Gina tricot eller H&M? e inte så insatt, har inte shoppat på ett tag
4. Kanal 5 eller tv 3? Har inte kollat på tv (dator/dvd) på ett tag så tar trean
5. Din födelsedag eller Julafton?
6. Juice eller smoothie
7. Sommar eller vinter?
8. Cykla eller springa?
9. Rosor eller tulpaner?
10. Rosa eller lime grönt?
11. Anna anka eller Maria montazami? hehe ingen, vet inte vem maria e heller
12. Converse eller puma?
13. Stort eller litet rum?
14. Ugly betty eller desperate housewives? inte sett nån 
15. R&b eller rock?Smaller breakdown

Rubriken sammanfattar mig just nu. Allt känns så.... förstört
Ja saknar saker/personer som en gång betydde mycket för mig men som inte ens finns i mitt liv längre
Ja ska sälja mina Ullevi biljetter och har redan annonserat om dom så snart slipper ja tänka på att planera allt de, berätta för mamma om de imorse och de visade sig att hon hade tagit ledigt från jobbet men ärligt talat så har jag inga pengar, inte mamma heller, inte efter London. Inte innan de heller, vi har bara "tur".
Just nu så är mamma arg på mig och jag vill prata me henne men jag vet inte själv hur jag känner och jag brukar inte snacka om sånt me mamma.
Jag brukar aldrig snacka om de dåliga i mitt liv, kanske för att jag aldrig haft någon att snacka om sånt med.

Men jag har ett löfte till mig själv, ett löfte jag har lovat mig själv otaliga gånger men inte hållt, undrar hur de går denna gång, de har blivit skillnad men hur länge vara de?

Jag har saker att se fram emot och ja hoppas de är tillräckligt för att göra mig glad.
Skola imorrn, ångest men umgänget brukar göra mig glad så ja.

Ska försöka rycka upp mig, har redan gjort skadan men de försvinner väl kanske snart, typiskt att jag efter så många år fallit för stereotypen -.-

Random

Everyone is telling me to be myself
But I've been myself for so many years
All the friends I've had has left me,
And I don't know them anymore

So why be me when I feel so alone?
Why be me when I spend my nights crying?

I'm only happy when in my dreams
Where everything works out for me
I know life is hard,
 But I can't stand it so far

I'm afraid to die and I'm afraid to live
I'm stuck in a place where I don't excist

But now I put on my mask
Ignore my feelings so I can live somewhat of a life
My life is empty and I accept it
So I keep on living and dreaming for something that can change it


Solresor

Gick precis med i en tävling där solresor betalar en för att bli semesterreporter, man får åka till ett land man själv önskar och när man är där ska man blogga och lägga upp bilder.
Om man är intresserad kan man gå in på den här länken:
http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/
och fylla i det som behövs.


Idol

Är nästan 100% på att söka till Idol i år, fick veta att de e 8 maj så går inte ivägen för London ^^ Har redan bestämt 3 låtar att öva in (läste på hemsidan att de e bäst att öva in en ballad, vanligt tempo och upptempo)

Ballad: Surrender - Billy Talent
Mellan tempo: Give Me Novacaine - Green Day
Upptempo: I Write Sins Not Tradgedies - Panic! At The Disco

Eftersom vissa i klassen ska dit och en i ex-klassen ska dit kanske de blir en grupp vilket skulle va jättekul :D
Ja, ska tänka på detta men tror faktiskt ja ska göra de, ja hoppas på att iaf få konstruktiv kritik om ja inte går vidare iaf så ja vet vad jag kan öva på (kommer ju trots allt ha två års sång efter detta)

Men ja e peppad!!

Försenad uppdatering

Ja har inte uppdaterat bloggen på ett tag och de har faktiskt hänt lite grejer. Åkte hem till Liselott den första april (inget skämt) och stannade där till i söndags :D Kan ge snabb överblick dag för dag:
Torsdag: Film, film, promenad, film, film.
Fredag: Film, film, promenad+fotografering, talang
Lördag: Stockholm :D mer senare
Söndag: Film, film, hem.

Tror de va så... kommer inte ihåg hur många filmer vi kollade på på vardera dag men vi kolla iaf åtta filmer: Hair, Casanova, School of Rock, Footloose, Grease 2, Cry Baby, Sleepy Hollow, FAME.

I stockholm så köpte jag ett skelanimal:

Söt ^^

Sen gav jag alla mina 50-öringar till ett par killar som spelade gitarr och sjöng ^^ Första gången vi gick förbi dom gjorde jag och Liselott "peace"-tecknet och då log gitarristen och nickade. Sen när vi gått runt och kommit tillbaka till plattan bestämde jag mig för att ge dom alla mina 50-öringar då dom ändå ska tas bort snart så de blev en hög. De roliga va också att de lät ju som massa pengar då ja släppte ner öring-högen så dom ba "wow" och "TACK!" när jag rätade på mig, jag log och "ja... peace" gjorde tecknet och gick (Y)
Jag är fredlig människa hehe

Ja iaf, de va kul att göra dom fina killarna glada ^^

btw, ska nog göra om designen snart


RSS 2.0
>