Svampbob!

Idag var jag i norrtälje och inhandlade en rundtång för mina smycken och sedan handlade vi på coop.
Vi handlade för middagen som ska bli bakpotatis med våran blandning (Y), bläckfisk med våran marinad och våran sallad så det kommer bli gött! Kanske jag kommer ihåg att ta en bild.

Väl inne på coop hittade jag också en liten svampbob!! Köpte den för han va så söööt plus att jag älskar svampbob (A)



Ja en fin liten kille de, om jag haft pengar hade jag köpt Patrick också men men, får jag pengar kanske jag gör det^^

Nu ska jag iaf antingen spela eller läsa.... svårt beslut men vet iaf att jag ska avsluta här.


Planering

Yo!
Som jag skrivit tidigare så har jag en hemsida där man kan beställa armband som man själv designar så att säga.
Men eftersom jag tycker det är kul att göra armband på fritiden ska jag börja göra olika armband och sälja färdiga också så jag håller på att planera vad jag ska köpa in (så kul att kolla material btw) och ska även sätta mig ner för att anpassa min sida för denna förändring!
Jag har än så länge ett armband (de kommer mer, några som jag gjort har jag behållit själv) som är ett berlock armband i blått tema. Kommer lägga upp bild senare. Har dock inget pris än men det var oerhört pilligt att göra men det blir snyggt, själv har jag ett i grönt som jag älskar och behöll eftersom de va mitt första^^

Men som sagt, jag har planer ^^ 

tråkigt dock är att universal music bara tog emot praktikanter på högstadie/yrkes nivå :/ så d blev inget men har inte fått svar från sony music än. Första praktiken är vecka 49-50 så jag har tid kvar men eftersom jag vill ha en bra praktik ska jag försöka få tag i något så snart som möjligt (Y)

Trist att det är ungefär 3 veckor kvar till skolan börjar.....
 

Hide and Seek

Som rubriken lyder lyssnar jag på Imogen Heaps "Hide and Seak", det ur denna låt dom tagit watcha say delen till en nyare remixad låt som heter just wactha say.

Annars så fortsätter chillandet på lovet, har fått in pengar för armband (Y) har suktat efter en systemkamera, har gillat att fotografera några år men aldrig riktigt haft kamera för det och så, sen när jag fick använda Liselotts systemkamera väcktes lågan till liv igen :P

Sen en random fakta: igår när jag stängt av datorn för att somna relatvit tidigt (23) så behövde jag gå på toa och på toan så kom jag på en liten händelse som kunde passa in i sotryn jag har funderat på och frösökt komma på huvudkaraktär och ja... större delen av storyn så när jag kom tillbaka till rummet tog jag fram datorn och skrev ner detta och istället för elva gick jag och la mig vid midnatt (Y) men de e ju bäst att skriva ner idéerna man har innan man glömmer bort dem.

Jupp, nu ska man läsa lite random bloggar tillsammans med musik (bad things spelas just nu)

Så have a nice day!

Potter-licous

Okej snabb info, jag har inte orkat ta bilder på inköp/presenter, det KANSKE blir.
Sen blev killen som beställde armband väldigt nöjd så kommer få pengar snart och ska sen skicka dom (Y)

Gjorde ett armband till mig själv också i mocka tillsammans med tre stora träpärle-pinn-grunkor:

Blev väldigt nöjd, ser mycket bättre ut på än det gör på bilden (Y)

Sen gjorde jag ett berlock armband till mig själv idag (A) mamma köpte ett litet "kit" med instruktioner och material för två berlockarmband i grönt och blått. Jag tog det gröna för det passar mig bättre och mamma det blåa för det passar henne, ja ni fattar.
Men det blev snyggt, får väl ta bild på den nån dag

Men förövrigt så skulle jag kolla på harry potter och halsblodsprinsen igår tillsammans med lite B&J (kostar "bara" 33kr på hemma kväll för medlemmar!!) men skoldatorn VLC-spelare SUGER! Fan, den vill inte spela upp en helt ny skiva -.- kan den ens spela upp nyare skivor?! FUCK!

Läste ur flammande bägaren istället eftersom jag redan tagit glass, lite mys var det men bsviken över vlc-fail.

Mina planer för kvällen är att antingen kolla en film vid namn The Haunting In Connecticut eller läsa HP.... hmm, svårt val även fast jag läst boken förut (A)


Rea-love

Okej sorry för dålig uppdatering, veckan har gått snabbt och jag har haft riktigt kul.
Fullde år och alla förutom en av mina bröder kom och så kom även Liselott :)
Fick väldigt fina presenter av alla, en av dom bästa var boken "Onda pingviner" som jag fick av min bror Fredrik :D han gav mig även ett enkelt silver peace-halsband, asså jag visste inte att han kände mig så bra..... en flumm present och en seriös jättefin present, det var faktiskt lite av en fin chock ^^

Sen extra tack till liselott för dina fina presenter! Du överträffade mig med flera mil....

Anyways, dagen efter gick jag och liselott till penningby slott och linneladan och vi träffade också på en ponny vid namn elliot och vi hälsade även på de andra hästarna i hagen, och ja, hästar är oerhört fina djur. Kanske man ska ta upp ridning? Inte nu kanske men nån gång

Sen dagen efter åkte vi till liselott och i torsdags hade liselott en fotografering med Laura och Alli och jag höll reflexskärmen *stolt*
Sen "badade" vi med kläder på, vi gick ganska långt ut i vattnet och när vi sen kom till liselott hände vi upp byxor och stumpor. Vi kollade film och spelade hästspel.

Fredag=slappdag

Idag har jag och mina päron varit i täby för att inhandla material till armband (fått en beställning) och jag säger då det, jag ÄLSKAR rea!!!
Jag har varit förtjust i hårprydnader som småhattar med fjädrar eller stora blommor och liknande, jag tycker dom är otroligt fina och jag fick tag i TVÅ av dessa hår"prydnader" för 181 kr! De kostade 349 och 289 i vanliga fall men jag fick som sagt BÅDA för 181kr!!! Blev überlycklig!
Hittade också en jättefin såndär prydnad med en liten svart hatt och fjädrar men denna var tyvärr inte på rean utan kostade 40 euro :'( Men jag är nöjd ändå!

Sen handlade vi lite smågrejer och jag handlade material och har nu gjort kundens två armband och jag blev riktigt nöjd! Jag gjorde även ett armband till mig själv i mocka som även har avlånga trä"pärlor".

Nu ska jag läsa Harry Potter och Flammande Bägaren (köpte btw halvblodsprinsen idag) och jag råder alla som gillar filmerna att läsa böckerna, de är underbara och 10gånger bättre än filmerna och jag gillar filmerna (förutom fenixorden) så läs denna underbara serie plus att ni får en headsup på den kommande tvådels-finalen, jag bland måååånga andra vet vem som vinner hehe

ska avsluta här, kommer lägga upp bilder på present/inköp och armband inom en snar framtid (Y)

Random bilder

Okej några roliga bilder :P





Sen hur man ska reagera på denna kommentar:

xD

Sen en gullig bild för att avrunda inlägget



Birthday coming up

Okej, ingen updatering men vafaan jag gör inte något speciellt så ett blogginlägg skulle bli:

vaknade, läste lite, kollade på någon film (de suger btw att tvshack och movie-links är nere), åt också lite, kollade internet och somnade vid 1.

Ja inte intressant där, men idag var det liiiiiiite annorlunda, jag har nämligen pratat med en kund som vill köpa armband som skrev till mig med hjälp av hemsidan så jag ba WOHO folk hittar till mig! :D Men det var kul så jag ska in till stockholm på lördag med mamma och kolla in material, sen kanske kolla in något annat roligt man kan pyssla med under lovet. Jag ska börja rita/skissa lite mer, kanske eventuella tatueringa (bra att ha idéer på lager, dock kanske de blir svårt att välja sen) eller bara försöka bli bättre.

Ska också försöka få ner mina skrivar idéer på papper/dator!! grejen är dock att jag får hjärnsläpp efter en sida eller två vilket 'r otroligt irriterande och sen så glömmer jag bort allt..... men en person tipsade mig om en smart idé.... kapitel-skiss. Man har alltså en plan för vad varje kapitel ska handla om vilket skulle göra det såå mycket lättare. Då kan man mest fokusera på själva kapitlet man jobbar på och inte tänka okej nu ska jag skriva allt på en gång för det går inte..... inte för mig iaf.

Men som sagt ska göra det, har två idéer att gå på, den ena har jag fortfarande en major thing att lösa och på den andra har jag bara ett litet överseende på storyn men inte detaljerna. Som ni HP-nördar vet kan detaljerna göra en värld så mycket mer levande som J.K Rowling tänkte tillochmed på små papper-"duvor" inne på ministeriet.
Ni kanske inte håller med men bara det gjorde att jag fick en tydligare bild på stället, småsaker är stora i helheten.
FAST, inte beskriva för mycket och ett bra exempel är twilight, man spenderar inte en sida på att beskriva ett rum.... eller människa för den delen.... ja det blir långtråkigt.

Jupp, nu ska jag sluta prata om detta ointressanta.

En annan rolig grej idag var att jag pratade med Liselott (har inte varit inne på msn mycket) och kom in på födelsedag, jag fyller år på måndag! :D Så jag bjöd in Liselott till grillning hemma hos mig med familjen där förhopnningsvis ALLA mina bröder närvarar, Fredrik kan jag nästan lita på och Sebbe. Det är Krille och Jens som är osäkra, jag har påminnt Krille i cirka 4 månader nu och här i veckan påminde jag igen och han ba "juste, när var det nu igen?" ..........

Jag hoppas dom kommer, Jens brukar ha roliga random presenter, förra eller förr-förra fick jag en såndär magic-eight-ball!! Den var sååå cool och jag älskade den men jag hittar den inte :'( är så ledsen över det för jag älskar den!!! Men ja........... hoppas att jag hittar den någondag........

Men iaf, tillbaka till Liselott, hon snackade lite om present och då kom den där vanliga "oooo undrar vad jag kommer få i present"-känslan, och det är faktiskt första gången jag känner den inför denna födelsedag ^^
Men det ska bli trevligt på måndag.

Ja, nu ska jag kolla på ett pokemon avsnitt och förhoppningsvis kunna somna tidigare än vanligt (A)


VW Camper!

Okej update nurå, var som sagt i stockholm i tisdags med Liselott och vi hade väldigt kul med bio och allt, Eclipse var faktiskt väldigt bra (och den fick mig oerhört taggad till Harry Potter i november!!!!). Vi var bland annat med om att filmen brann upp xD Värsta blakout = GOS-TIME! Fast jag och Liselott slog i huvudena då vi skulle mysa..... men de va mysigt iaf hehe :P
Sen var det så varmt att en veckas gammalt brännsår bildade en blåsa o.O jag blev chockad, sen i bilen påväg hem hade den spruckit och de såg nästan ut som den aldrig funnits och om det inte vore för att de va lite blött hade jag nästan trorr att den "sjunkit" in.

Sen senare på dagen (kom hem halv tre på morgonen typ) kollade vi bilder och kollade också in den nya Harry Potter-trailern! Grymt spännande för en Harry Potter nörd som jag ^^

Sen har jag också på skojs skull kollat runt lite på VW Campers (hippiebuss) och ja.... det gör ont i hjärtat att se priset.... 16 000 PUND, ja pund, jag hittade en bra sida men den var brittisk = ratt på "FEL" sida :(
Men när jag läste om denna bil blev jag förälskad och bilderna.... WOW, ja om den hade haft dusch hade jag kunnat leva i den.

Kolla själva:

The car! <3

Insida. Men vänta de kommer mer!

Säng ;P

Som sagt, perfekt buss för en eventuell GD-turne i europa (A) Nej skämta, men jag skulle definitivt vilja ha denna skönhet.
Om jag någonsin skulle få tag i en sån här (med en ratt på vänster sida) skulle jag bli otroligt lycklig och Liselott, du skulle få hjälpa till att göra den awsome if you know what I mean ;D

Ja nu ska jag dregla vidare så

RSS 2.0
>