Musikcafé trailer!

Förra veckan började vi i klassen på en trailer till musikcafét på måndag och detta är då resultatet:


Så kom dit! :)

We love IT

Här kommer den fina gruppbilden på några mumare omringade av Uppsala-bor:


Så SNYGG!!

Ja, nu ska jag ut till bussen, ska spendera förmiddagen på bergagården och förbereda inför musikcafét, sen ikväll e de Kalle och chokladfabriken! :D

Tävling

Som vissa vet så har är det bestämt att de inte blir något ullevi med tanke på pengabrist, MEN! GD.se har en tävling och ja tänkte, what the hell, varför inte försöka åtminstone då man får två biljetter på tåget, då e ju allt betalt och klart! Om de finns någon annan som ramlar in på min blogg och är intresserad så finns tävlingen på:

www.greenday.se

Vinnaren frå två biljetter till konserten och tåv biljetter till SLs GD-tåg!

Ja, nu ska jag skriva in motivering och sånt som jag personligen tycker jag är dålig på.......... men men, ett försök skadar inte.


IT-gymnasiet = Sköna människor!

Idag kom en klass från IT-gymnasiet i Uppsala till oss och spelade upp Romeo och Julia på engelska, först var vi alla lite skeptiska men under pausen fick vi en chans att berömma två killar i pjäsen som enligt oss var de bästa skådespelarna och när pjäsen sen fortsatte så var det en väldigt rolig grej som innefattar en kork..... ja, kan säga att en kork ploppade upp och flög iväg vid fel tillfälle vilket var väldigt roligt :D

Efter pjäsen så snackade vi med den klassen och bjöd in på musikcafé och tog ett gruppfoto vilket ledde till att en kille helt randomly la sig över mig och två till, men de va kul.

Sen snackade vi ute i solen och sen så åkte jag hem.
Förhoppningsvis kommer dessa människor på musikcafét nu på måndag ^^


Irriterande tajming och hemsidor

Ja... jag har lyckats få migrän de två första dagarna av APUn -.- MEN! De känns bättre nu och jag tror att jag kan ta mig till skolan imorrn, känns werid att man faktiskt vill till skolan.......

Men iaf, under dessa dagar har jag letat upp info om webbhotell och liknande och jag hitta ett bra igår och har hållt på att fixa en sida idag. Den är ytterst simpel design men det är innehållet som är viktigast så kolla in den:
Jennys armband

Trist namn också men men, man förstår vad jag håller på med iaf.
Så kolla gärna!


Dåliga egenskaper och studiebesök=Johnossi

Ja, en uppdatering såhär lite random men iaf:
Berätta för Liselott i lördags att jag gillar en kille som ja inte tänker skriva här och i måndags stöttade jag och Liselott Ida då hon hade sin första jobbdag på donken så vi satt där och chillade ganska länge vilket ledde till att vi snacka lite om killar. Jag har en väldigt dålig egenskap och de är att jag inte säger något eller ens hintar något då jag gillar någon och att jag intalar mig själv att jag kommer bli nobbad och att det inte finns någon kille som vill ha mig.... hehe självförtroende då de kommer till crushes? nej

Studiebesök idag i stockholm vilket ledde till 3 timmar sovmorgon :D åkte direkt från norrtälje in till stockholm och väntade på resterande klassen och så åkte vi en buss som var smockfull men tyvär ramlade inte Jakob och Åhman -.- Sen gick vi lite och så kom vi fram till Pero teatern där vi fick höra på då tjejen som jobbade där snacka om arrangemang och ljudteknik vilket var intressant och sen fick vi också kolla in då Johnossi hade soundcheck vilket va coolt :)
för er som inte vet vilka Johnossi är lägger ja in deras video till deras låt 18 Karat Gold:

Sen chillade vi lite utomhus och sen gick ja, Liselott, Ida, Åhman, Oscar och Linus till donken bredvid men Linus gick typ direkt och sen stack Oscar så då satt vi andra och chillade och snackade om Idol.
När vi sen tog bussen tillbaka till östra så va de en kille framför oss som hörde oss snacka om idol så han vänder sig om och börjar snacka me oss och sen så ba "ja sätter mig med er för de här va intressant" xD men han va trevlig och snygg ;) så skaka vi hand också innan vi gick, kommer dock inte ihåg namnet, någonting på D....
Synd att man förmodligen aldrig kommer träffa honom igen, bussresan var alldelles för kort :/

Hehe men iaf, de va en trevlig dag även fast mina skullcandy hörlurar har gått sönder....

Expo och prisutdelning

Idag åkte jag in till Åkersberga för att jag och Liselott skulle till expo mässan för att prisutdelningen för Tilda-tävlingen va där och vi ville såklart va där om vi vinner så ja kom till åkersberga tjugo över elva. Då gick vi och åt lunch på Golden West vilket va gott (Y)
Sen till mässan och då gick vi omkring lite och kollade då de va en halvtimme kvar till prisutdelningen, de va en creepy gubbe som va aningen för nära Liselott då han berätta lite smått om vad hans monter var om.... sen kollade vi motorshow och den gröna fyrhjulingen och blåa bilen är mina favoriter.
Sen va de prisutdelning och då snacka dom först och sen läste dom upp alla bidrag som kommit in, massa från John Bauer och sist på listan blev ju jag och Liselott för vi va IT men de kändes bra då dom läste upp ens namn och sånt. Sen skulle dom dela ut hederspris och pris för själva tävlingen och de första hederspriset så sa dom "två bidrag" och ja tänkte inte mer på de men då dom sa ba "Skäl till varför man ska säga nej till droger och Angel in heaven av Jenny Hallman" blev ja ba WIHO! och blev glad och fick gå upp på den lilla scenen.
Jag vann 500 kr :D tyvär vann inte Liselott något....

Sen efter prisutdelningen så gick vi omkring och samlade på oss så mycket gratis godis och prylar vi kunde, vi gjorde också vykort till oss själva xD Liselott gick fram till dom på posten och ba "Varför får jag aldrig några brev?" vilket ledde till att dom garvade haha xD
Sen hade swedbank en tävling där man fick ett nummer och så skulle man hitta en med samma nummer som en själv för att vinna så vi går omkring men så va de en man som tipsa om Rånäs Slott som hade likadan tävling men då han sa de såg ja att jättemånga hade såna lappar så jag och Liselott gick dit.

Där va de också lappar men dom hade fyra nummer och jag hade "1331" och ja ba "ohh har ni 1337?" lite på skoj sådär och han som hade han ba "Vadå har du sett nån som har de?" jätteglad typ och ja ba "nej men de e elit" och han såg jätteförvånad ut "nu hänger ja inte me..." och jag ba "men asså om du vänder på de blir det leet och så blir de eleet, fattaru?" och han ba "Jahaaaa, då ska ja börja använda de!" och ja ba "Gör de! tillochmed våran lärare gör de".
Men de va kul, den killen/mannen(va typ 30) va skitschysst och eftersom vi kom tillbaka och frågade om dom hade 1333 för vi hade sett en me de såg han jätteförkrossad ut då dom inte hade den, sen vinka han också då vi va på andra sidan rummet xD
Men sen när jag gick tillbaka för ett till nummer så fick jag från en ny rulle som började på 1900 och jag fick numret 1910 och då sa han "om du hittar någon annan på just 19 får du ett pris av mig" och då ja fick ett till nummer ville Liselott också ha och då fick ju hon också från 1900-rullen så när hon satt på sin lapp slog de mig så ja ba "Men nu har ja ju hittat en med 19!" typ jättelycklig och han ba "jaa de blire ju, då får du en penna av mig!" och ja blev jättelycklig xD och Liselott bad också om en penna och hon fick en såklart.
Då vi kom tillbaka för att be om 1333 så fråga han om han kunde ta ett kort på oss för att han tyckte vi va kul och vi ställde självklart upp och gjorde de fina peace-tecknet (Y)

Så när de sen va fyra minuter kvar så slog de mig att vi måste ju säga hejdå till honom så ja ba "VI måste säga hejdå till han!" till Liselott så vi gick dit men då hittade vi inte honom och ja ba "neeeej....." så vi stod vid dörren men då såg man att han stod typ bakom skynket och då han såg oss vinkade han (wooow) så ja vinka och sen gick vi tillbaka till ståndet och fråga om vi fick ta kort på han för att han hade vart så trevlig och han posade men han snackade under tiden så bilden blev kul, lägger upp den lite längre ner hehe, men han sa typ "ni har spridit glädje och verkligen livat upp dagen" :D ja ba "de så vi e, vi e riktiga glädjespridare" sen när vi gick ja ba "hejdå, tack för pennan!"
De va kul tyckte ja, han gillade oss (Y)

Men iaf, tog en bild på honom som sagt:
 

Ja, Rånäs Slott killen in my <3 xD
Men de va en riktigt kul dag


Reklam

Har börjat göra makramé armband och ska sälja, mamma ska ta med ett infoblad som jag skrivit idag på sitt demo så förhoppningsivs kanske någon nappar! Ska be någon lärare skriva ut några stycken imorrn så att jag har. Men iaf, tänkte "reklamera" som Linus råkade säga, mina armband med en liten bild:P

Ja, fråga mig inte om löven för de har ja ingen aning om varför ja tog me dom... ja bara gjorde de liksom. Men iaf, för hopningsvis tjänar man lite pengar på de.

Kista och Ed Hardy

Idag va ja i Kista me mamma vilket var kul :) eftersom ja e trött orkar ja itne skriva så mycke men jag köpte iaf en väldigt snygg Ed Hardy axelväska som min datorn får plats i så bye bye plastpåse!
Jag har spenderat tid på att försöka hitta bild på nätet men de e mycket resultat på bilder så ja kolla sidan och till Liselott säger jag: Vi måste åka till en Ed Hardy affär på våran USA-trip, de finns både i San Fran, Las Vegas och Kalifornien ;)
Ja tyckte de va trist att ja inte hitta bild så ja får ta kort nån da om jag kommer ihåg men! Jag hitta ett par solbrillor som jag vill ha men tanken på att dom kostar cirka 220 dollar är otroligt taskigt, men här e iaf bild:

They are AWWSOME!! Give them to me!!
Ja..... nu ska jag kolla på ett avsnitt Hell's kitchen och sova relativt tidigt efter de så

RSS 2.0
>