Synkade

Jag och Liselott kan vara läskigt synkade ibland, ett exempel:
Efter vi båda kommit hem från Paris skiljdes vi åt ett litet tag då Liselott skaffat ny hund och jag tagit det lugnt innan skolan och en helg då vi snacka över msn/facebook tipsa vi varandra om låtar, båda hade 3 låtar som vi fastnat för den senaste tiden. Vi hade båda samma 3 låtar xD
Bland annat denna:
Dom andra två låtarna var:
The Ballad of Mona Lisa - Panic! at the Disco, video
Ready to Go - Panic! at the Disco, video

Länkade till videorna på PATD-låtarna för videorna är riktigt bra (Y)

Mattias från EMD kom till min skola idag f...

2011-08-31_10_40 (MMS)

Mattias från EMD kom till min skola idag för att snacka karriär och drömmar. Lyssnar inte på EMD men de va kul ändå. Hade en studentkatalog som jag bad honom signera xD han såg lagom förvånad ut (A)


Shoppingkväll på HM :-) gratis dricka och ...

2011-08-30_19_32 (MMS)

Shoppingkväll på HM :-) gratis dricka och mini-muffins + 20% på hela sortimentet. Köpte bara en sak för 40kr, kanske lägger upp bild sen, för jag vill vara lite sparsam ^^


Och detta är Casper ^^

2011-08-27_14_59 (MMS)

Och detta är Casper ^^


Är kattvakt för två underbara birma-katter...

2011-08-27_14_54 (MMS)

Är kattvakt för två underbara birma-katter :) Detta är Winnie


Hallå!

Har haft problem med internet senaste dagarna sen har jag haft lite humörsvängningar i och med att vänja sig vid skolan igen så har tänk på massa annat än bloggen.

Men men, funderingar under veckan har iaf varit att söka TV-producent linjen på Stockholms dramatiska högskola (svårt att komma in men värt ett försök), sen funderat över projektarbete.

Vill göra en kortfilm, vill verkligen ta rollen som producent/manusförfattare och sen även regissör tillsammans med Liselott, det enda som kommer bli problematiskt är att hitta skådespelare och få dom att vilja vara med gratis, fast har man tillräckligt mycket planering vet man ju precis vad man ska filma och har utsatta tider. Då borde det inte bli så mycket funderingar över när och var. Sånt ska vara förutbestämt (Y)

Har iaf en person i åtanke som huvudrollen till den film jag skulle vilja göra, tänker inte skriva allt men tänkte mig lite dramatiskt, ungdom, lite psykiskt (american pshyco fast inte mördare, mer det där dolda), få in lite youtube och internetmiljöer.
Ja, det är ungefär det som snurrar  runt i huvudet, har en idé på början och slut men måste komma på helheten.
Men men, spännande ska det bli, hoppas det blir av för då skulle jag kunna skicka in den då jag söker till högskolan. Kanske även får köpa in en såndär "klappa" som på bilden ovan (Y)

Glömde lägga in denna bild som jag tog för...

2011-08-21_12_12 (MMS)

Glömde lägga in denna bild som jag tog förut då jag, mamma och pappa gick till linneladan mef hundarna. Vi hitta en jättestor champinjon :)


Nu sitter man här i skolan...

Började klockan nio idag, sista gången jag har en "första skoldag" på ITG, känns bra :3

Det började med samling, fick även veta att busskorten inte kommit!! Men snacka med Martin, han ska hitta en lösning så att jag kommer hem och hit imorrn för jag använde slut min remsa för att komma hit idag. Sen har jag spärrat betalfunktioner på mobilen för vi hade problem med dolda kostnader förut.
Så det jag säger är: jag kan inte fixa sms-biljett. I värsta fall får jag väl köpa en remsa, jag har ju pengar, men vill inte slösa 110kr då vi snart får busskorten :/ Men men, får se hur det blir.

Klassens nya mentor är Calle btw, så vi fick fika då vi hade mentorsträff, vi var den enda klassen som fick det xD
Men det är kul att ha Calle för våran klass brukar alltid spåra ur då vi är med honom, så det blev mycket garv den stunden.

Dagens schema:
Framtids-snack, drömmar och liknande - Check
Lära sig studera.nu - Check
Jobb info och social kompetens, hur ska man bete sig för att bli kallad till intervju då man söker jobb och så - Check
Entrepenörskap - Blev inget, slutade tidigare istället ^^ plus att vi fick busskort iaf (Y)

Sen håller även Calle på och snackar om allas individuella studieplan, så han snor med sig en person i taget idag och imorgon. Tror jag kommer få snacka med honom imorgon. Håller tummarna på att jag får läsa engelska C.

Nu sitter jag och chillar under lunchen och väntar på att Liselott ska komma tillbaka, hon gick hem för att hämta sin dator, jag har haft min på skolan under lovet så tog aldrig hem den. (Y)
Men har kollat lite dokument och så, hittade bilderna från mitt Norrtälje uppgiften så tänkte lägga upp en:

Skola igen

Imorgon börjar skolan igen!! :(
Men men, har haft ett bra lov och det måste ju ta slut nån gång, detta är ju sista året också så oavsett hur jobbigt det blir kan man tänka att i vår så tar jag studenten! ^^
Annars har jag städat min garderob så jag vet vart jag har alla kläder och så, sen duschat.
Ska kolla på film nu och sen blire att ta hand om ansiktet med rengöring och lite krämer jag fick från guldknappen innan jag ska försöka gå och lägga mig i tid (Y)

Städat! Skrev ju förut att jag städat mitt...

2011-08-21_13_01 (MMS)

Städat! Skrev ju förut att jag städat mitt badrumsskåp. Har ingen före-bild så man kan inte se skillnaden men förut var det fullt med grejer från alla i familjen, även min bror som flytta ut för flera år sen. Men nu är det bara mina grejer (saker som mamma också kan använda) och en hylla med plåster och liknande. Är väldigt nöjd med resultatet, känns alltid lite trevligare då det är fräscht :)


Mysväder

Gårdagen var awsome kan jag börja med!
Fick med mig 3 goodibags hem, skulle tagit kort på allt om jag inte redan plockat upp sakerna.
Har städat badrumsskåpet så nu e de finfint^^

Sen gillar jag vädret, inte så många som gillar regn och rusk men jag älskar det. Tog en promenad med mamma och doggisarna men precis då vi går utanför dörren slutar det regna :(
Men men, trevligt i alla fall. Så åt vi kräftor då vi kom tillbaka så det blev en liten kräftskiva i alla fall.
Sen nu hade vi tänkt laga lite Tikki Masala med råris och papadums heter dom :P
Så ha en trevlig myskväll i det mulna vädret!

We have arrived!

2011-08-19_18_13 (MMS)

We have arrived!


Klädkris!

Imorgon ska ju jag och Liselott på Guldknappen och man ska ju va lite uppklädd i alla fall men jag är så tveksam då det kommer till kläder!

Vad tusan ska jag ha på mig?!

Urk, får väl kolla upp något, då jag klär upp mig brukar jag tycka det ser okej ut då jag lämnar hemmet men sen när jag närmar mig busstationen eller en offentlig plats känns det som man har för mycket smink, som om håret är löjligt uppsatt, att ens klädkombination inte alls passar ihop och att det inte ser bra ut på MIG!

Ja, mina klädtankar är nästan alltid så, vilket inte blir kul då skolan börjar.
Har pensionerat min favorit kortärmade tjocktröja pågrund av massor med hål men just den tröjan var favorit för att jag kunde ha den till nästintill allt. Jag brydde mig inte om det inte gick ihop för jag gillade tröjan så mycket.
Men men, en tröja från sjuan/åttan har ju en tidsgräns och i sommras fick jag inse att det var dens tid :(
Bara ett plagg mindre och jag känner redan att jag inte har några kläder inför skolan, och nej, jag ogillar att shoppa, allt är så dyrt.

Oj oj, lite små ångest i detta inlägg men vafan, har man en pappa som sitter varje middag och snackar om att människan är på väg ner i rännskiten och att dagens ungdom inte skulle ha en chans emot då tidens ungdom så får väl jag uttrycka mig om klädångest ... liksom, kul att som 18 åring hela tiden få höra att dagens ungdom är människans skamfläck och att framtiden kommer vara meningslös, ja.... nu e jag pepp på att börja mitt liv för en gångs skull (Y)

Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg.... jo juste, jag har inget jävla plagg som jag känner mig bekväm i imorgon och jag kommer känna mig otroligt ful hela tiden, yeeeeey.
Tack för mig!

Mobilbild från gårddagens promenad, kossor...

2011-08-17_20_36 (MMS)

Mobilbild från gårddagens promenad, kossorna som är på vägen e så söta ^^


Längtar!

Den 13 juli såg jag sista Harry Potter filmen vilket betyder seriens slut, inga fler böcker eller filmer att se fram emot så då ställer jag mig själv frågan:
Vad ska jag se fram emot nu?

Ja en sak som jag ska kolla på men som jag inte direkt dör av längtan att få se är ju slutet på Twilight serien, har ju följt med än så länge så måste ju avsluta det också :P

Men tillbaka till frågan, det jag verkligen ser fram emot i filmväg är The Hobbit filmerna!
Tycker det är kul att Frodo och Legolas ska få va med också, ser fram emot att få se Elijah Woods ögon på bioduken igen... åhåhå

Men utöver Elijahs ögon så gillar jag verkligen boken och jag saknar tiden då Sagan om ringen gick på bio!
Jag kollar ju fortfarande på filmerna när jag känner för det för filmerna är oerhört bra, sen håller jag på med böckerna (dock har Liftarens guide till galaxen pressat sig in mellan Härskarringen och De två tornen), men jag ser verkligen fram emot att få se film i samma anda igen ^^

Sen har det ju kommit ut bilder som gör en ännu mer längtansfull:
Bilbo Baggins, hobbitar e så söööta ^^

Dvärgarna.
Och sist men inte minst (bokstavligen)....

Gandalf :D
Filmen kommer ut vintern 2012 någon gång så inte långt kvar nu! :D

Gulligaste spelet någonsin? :D

2011-08-14_12_35 (MMS)

Gulligaste spelet någonsin? :D Hitta detta spel i täby C då jag och Liselott skulle kolla på Bilar 2 (bra film btw). Det är en ninja-pepparkaka!! Hur coolt är inte det?! Ville nästan köpa spelet men gjorde inte det :P Aja, dagens random ^^


Tillfällig

Hej!
Som vanligt då jag bestämmer mig för att börja blogga igen och har tråkigt så ska jag krångla med designen, ber så mycket om ursäkt för det xD
Har nu en tillfällig en som jag egentligen inte fastnat för, så därav "tillfällig".
Men som sagt, ska försöka fixa ihop något men eftersom jag inte är bra på webbdesign kan det nog ta ett tag innan det ser bra ut.

Hade även tänkt lägga upp lite bilder från min och min brors resa till Paris i början av sommaren.
Kanske även ska snylta bilder från Liselott som hon tagit under sommaren från bland annat Grönan, min 18-årsdag, Harry Potter och våran Paris resa för ja, jag har lyckats åka till Paris två gånger i sommar.
Jag som inte ens gillar Paris särskilt mycket xD
Nästa år ska vi satsa på London, och den staden älskar jag oerhört mycket :D

Så trots mina långa pauser kan det nog komma lite nytt framöver, har en ny mobil så kanske blir kul att blogga från den (Y)

Avslutar med en bild som gör det svårt att inte le ^^

FU Design

Kan ju nämna att designen och utseendet på bloggen fu**ar ur för tillfället!
Så ja, kan ju skriva lite snyggt:
Ansiktslyft pågår!

Bloggar från mobilen

2011-08-15_19_17 (MMS)

Tjosan! Tänkte pröva blogga från mobilen så jag slänger in en bild från min och mammas kvällspromenad igår då våran katt Oscar följde med sådär rakt upp och ner :P Kan även nämna att Liselott och jag ska på Guldknappen galan på fredag. Det är på nordiska, det vill säga där vi två var på efterfesten för galapremiären av den sjunde Potter-filmen så det ska bli kul att komma tillbaka dit ^^


Pottermore

Efter att ha glömt bort att man skulle kolla in Pottermore sidan igår så blev jag besviken då jag insåg att det hade varit en 2 timmars chans att registrera sig tack vare en ledtråd. Så idag har jag vaknat tidigt och kollat in lite då och då, sen poppade ledtråden upp. Blev stressad och hämtade Hemligheternas Kammare boken för ledtråden hade med boken att göra. Jag fick rätt svar och hittade den så kallade "Magic quill".
Jag skrev in registreringsinfon och fick upp denna bild:
(Bilderna är miniatyrer så klicka på dom för större format)
Tyckte den var lite kul så print-screenade den ^^
Sen efter att ha kollat internet så var jag beredd att vänta någon timme för verifikationsmejlet, men fick det efter endast 10 min (Y)
Jag verifierade mitt konto och möts nu av detta så fort jag öppnar Pottermore sidan:
"You will be one of the lucky few to shape the experience before the site opens to all in October."
Jag är lycklig :D

RSS 2.0
>