Mörk vlogg

En blogg inne i Café Operas mörker.


Bloggflytt!

Hej hej!
Nu har jag flyttat bloggen till myshowroom.se!
Så kom ihåg, vill ni fortsätta läsa min blogg hittar ni den på http://skrattdamp.myshowroom.se/

Max factor Smoky eye effect

Skrev i ett tidigare inlägg att jag köpt en såndär smokey-eye stick, riktiga namnet var dock det som står i rubriken ;)
Men jag har prövat en sån förut i den gröna nyansen men eftersom jag redan har härliga gröna ögonskuggor satsade jag på den rosa-aktiga. Både för att jag sett en bild på kombon och tyckte den var skitsnygg plus att den mörkare kan man ju använda själv också i värsta fall ;)
Sen tack vare 50kr bonus med Åhléns kortet kostade det bara 65kr!
Riktigt bra pris enligt mig ^^

Filip och Fredrik

Jag oh Liselott lyckades sm sagt få biljetter till 2 omgångar av "Vem kan slå Filip och Fredrik" och idag är en av dom! :D
Inspelningen håller på från 16-23 så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering om det inte kommer något under tiden jag är i skolan!

Dexter and Desperate housewives

Vet att det är onödig info men vill dela med mig av min ivrighet att kolla in säsongsstarten av Dexter! Har hållt spänningen vid liv hela dagen för att få se det nu på kvällen, ska plåga mig själv liiiiite till genom att kolla senaste Desperate Housewives först!
Hahahahurhghurg, jag är taskig mot mig själv men spänningen är olidlig som man säger! ;)
Först detta, följt av:
Gaaash, nerd-gasm!


Trevlig eftermiddag

Min buss var 30 min försenad men förvånandsvärt nog var det inte så irriterande. Hade fått prata ut innan så kände mig mycket bättre till mods och tyckte att en liten försenad buss var onödigt att bli arg på (dock kan jag inte säga samma sak om angry birds, jädrans grisar) plus att jag hade planer inne i Norrtälje.

Väl framme gick jag till Åhléns för att använda min 50kr bonus och köpte en sån där smokey-eye stick i härlig färg som får ett eget inlägg senare (eller imorrn)

Sen gick jag vidare ner till mammas kontor vid hamnen och höll henne sällskap. Vid fyra ungefär gick vi tillsammans till kryddan för att ta något att äta för mamma hade inte ätit någon lunch och jag hade bara tagit 2 knäckisar i skolan 3,5 h tidigare. Vi delade på en sallad i kryddans nya café (jättemysigt btw) och jag tog en cappuccino som jag fick kanel på, mycket gott:
ICA's egna kycklingspett (tikki masala idag), sallad med tomat/rödlök/isbergssallas/oliver/gurka/paprikabit, tzatziki och en bit bröd. Väldigt mättande faktiskt.
En riktigt trevlig fika/mat-stund med mamma ^^


Ps. kan även nämna att jag håller på och jobbar med att flytta min blogg till en annan portal, vilken är en överraskning ;)

Fiiiiiina höstlöv! ^^ Det bästa med hösten...

2011-10-02_11_35 (MMS)

Fiiiiiina höstlöv! ^^ Det bästa med hösten är definitivt alla färger!


SDTV

I brist på annat tänkte jag lägga upp min en youtubevideo från en av mina favoriter:
Någon anna som prenumererar på någon/alla Shanes kanaler på youtube? :D

Pirates

Bror min vill ha filmtime med familjen nu, så det blir den senaste Pirates of the caribbean filmen! :)

Ännu mer snygga förpackningar

Läppsylen i förra inlägget var inte dom enda snygga förpackningarna jag hittade igår.
Vi fick provsmaka ett nytt kaffe och det var 4 nya smaker (vi smakade bara en) och alla hade afrika-inspirerade förpackningar i härliga färger:

Coola läppsyl förpackingar

Har sett många av dessa förpackningar förut men igår när jag såg dom ligga i en skål på flygis bestämde jag mig för att ta kort på dom:
Dom är så coola, synd att dom inte hade den med coca cola bara.

Gratis pizza, provsmak och lotter

Idag åkte vi in till norrtälje i hopp om att få ett gratis växthus om vi kunde montera ner det men det gick inte så bra för de som byggt ihop det hade fogat alldelles för mycket så det var bara att ge upp.
Dom håller på att bygga ett lägenhetshus.


Sen åkte vi vidare för jag skulle försöka hitta min kelda sås (hittade den inte någonstans, flygis får inte in fören på tisdag), väl på coop hade dom smakprov på jättegott kaffe med en tårtbit till.
Lite trevligt sådär ^^
Sen hade jag även mobilkupong på en Dr. Oetkers pizza och i sms stod det upp till 35 kr och jag läste bara 35 så när jag stod i kassan frågade hon hur mycket och jag sa 35 kr. Sen såg jag att det stod att pizzan bara kostade 33 kr men hon hann knappa in 35 innan jag hann säga det så det blev att jag skulle få tillbaka 2 kr. När jag sa det sa kassörskan "äsch men nu blir det så".... så jag fick en gratis pizza + 2 kr! :D
En bra deal ;)
Sen när vi va på flygis köpte mamma ett paket med triss som vi tre delade på (jag, mamma och pappa), både mamma och pappa vann 50 kr medans jag inte vann något.
Dock bytte mamma hennes och pappas vinst mot 3 triss och en pyramid, jag fick pyramiden. Jag vann 60 kr på den och hämtade ut en till och tog 30 kr, dock vann jag inget på den andra men hade fortfarande 30 kr (Y)
Jag hämtade även ut min vinstlott jag skrev om förut.

Så sammanfattning av dagen:
- 25 kr rikare
- Gratis pizza + 2 kr
- 30 kr vinst
Totalt: Pizza + 57 kr
:D


Vinst

I ett inlägg för några dagar sen skrev jag om hemsidan tidningar24 och tack vare det inlägget fick jag hem en gratis trisslott, ännu bättre var att jag faktiskt vann 25 kr på lotten!
Vill du också ha en trisslott?
Kolla in mitt inlägg Tidningar i stora skaror och de vad du ska göra för att få en!

Trick 'r Treat

Kollade som sagt på filmen Trick 'r Treat igår och den var... ehm... bra antar jag?
Jag vet inte varför jag är så tveksam men det var någonting som gjorde den lite konstig och B.
Jag gillade dock att det var olika historier som överlappade varandra och dom hade en härlig creepy halloween känsla. Sen var det lite blod och sånt man vill ha från en "skräck"film.
Sen så brukar jag inte ha så mycket för barn men jag störde mig faktiskt på hur många barn som dog i filmen. Genom olycka, mord eller paranormala grejer så var det faktiskt något som gjorde mig illa till mods.
Och det brukar näst intill aldrig hända med "skräck"filmer...
Tror det som störde mig ganska mycket också var (spoiler) att en söt kille som var jättegullig dog, man ba "vilket slöseri" xD
The cute guy, skådespelaren heter Jean-Luc Bilodeau.
Men annars gillade jag att det var lite serie-stuck i övergångarna, det gjorde att filmen kändes mer "rolig".
Sen skrev jag förut att det var något som fick filmen att kännas lite B och nu kom jag på vad det var.
Dåligt gjorda varulvar och en jätteful liten äcklig sak (unge) som hade pumpa huvud! Just det där äckliga huvudet störde jag mig på, blev så irriterad på saken att jag ville stampa sönder det xD
Hehe.......
Detta var alltså det äckligaste/läskigaste i hela filmen för min del, gillar inte "dock" liknande saker... :S
Men aja, ska jag ge betyg så blir det väl typ 3 av 5. Lite av en tidsfördriv film. Det är känns lite fail ändå att det är en skräckfilm som inte är läskig... fast den är ändå underhållande (Y)

Melodikrysset

Om 3 min börjar melodikrysset!
Då vi har tid brukar jag och mamma försöka lösa krysset på lördagsmornarna, tycker det är en rolig och mysig start på dagen ^^
Någon annan som löser melodikrysset?
Orkar man inte göra det på lördagsmorgonen kan man lösa krysset på nätet innan nästa lördag.

RSS 2.0
>