Vända på dygnet kommer inte bli världens lättaste

Imorrn e de som sagt skola igen och ja vet inte hur de kommer bli att vända på dygnet igen, kan inte somna fören ett-två så ja... de ska bli intressant.... men ja får se fram emot att kolla studion imorrn och träffa klassen :) Man får väl hålla tummarna för att vi kanske ska göra något "roligt" arbete i historia/samhällskunskap, vi får se.
Iaf så va de lunch-fika hos Krille och Christine idag och de blev ja, mamma, pappa, Sebbe och Fredde som åkte dit och vi fick en pumpasoppa (den va god) och till efterrätt lite glass, de va meningen att Krille skulle gjort paj men han hade inte hunnit de men vi klarade oss :P Vi hade iaf kul och ja fick veta ett roligt smeknamn som min bror Fredrik ville bli kallad då han var 3 år ungefär..... vet inte om ja ska skriva de här, aningen pinsamt men vi skrattade allihop då vi fick höra de iaf xD
Hade mitt diadem som ja fick i julklapp och de passade rätt så bra me den nya hårfärgen:

Ja så såg de ut :P

NU ska ja kolla på Pet Semetary på Voddler, som ja btw ska avinstrallera ikväll för de tog ganska mycket plats och man får ju inte intrallera vad som helst på skoldatorn....... eller vänta nu, om en kille har instrallerat WoW borde väl ja få ha Voddler??
Ja vi får se, de blir väl inte värre än att dom säger åt en att ta bort de om dom skulle kolla daton
Okej, NU ska ja kolla film

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0