Räkchips

Yo!
Okej sry för dålig uppdatering men men, tänkte iaf ta upp något som måste vara det roligaste att tillaga (eller lägga i en panna full med skithet olja)
Ni som har ätit på kina resturang kanske har kanske fått er mat serverad med vita grejor som knaprar och smakar allmänt gott? Ja dessa så kallade räkchips:
Iaf så var jag och mamma i en liten thaibutik igår här i Norrtälje och vi hittade dessa chips som när dom är i förpackning och innan tillagning ser ut som runda pastaplattor ungefär.
Det är så jäkla kul då man lägger ner dessa i den varma oljan, dom ba "POFF!" så är dom stora xD
Lätt road? Verkligen!
Men det är iaf kul och går snabbt, första gången jag gjorde detta var tillsammans med mor och två av mina bröder i det underbara London för några år sedan.
Därför var det lite extra kul att hitta dem här hemma i Norrtan :)
Men iaf, dagens random inlägg ftw!

Zombie movies

Hej!
Okej dålig uppdatering jag vet! Men ibland så känns det onödigt att skriva om random shit men jag känner mig dålig då det går dagar utan uppdatering så jag tänkte slänga in en liten fin video med min favorit zombie rulle:
Shaun of the Dead är en brittisk (yey) parodi på filmen Dawn of the Dead vilket också är en favorit zombiefilm.
Favoritscenen är helt klart då jukeboxen börjar spela Queen (det är därför den låten är med i videon) och dem börjar slå en zombie med biljardköer i takt med musiken.
Garvar som fan då (Y)
Men förövrigt så ser min topp bästa zombie filmer ut såhär:
- Shaun of the dead
- Zombieland
- Dawn of the dead
- Planet Terror
Ja.... kommer inte på någon mer som jag tycker varit underhållande.
Förövrigt så blev jag glad över att äntligen få träffa Mackan igen så självklart gick man ju fram och hälsade :P
Dock så gick det hemskt på digital tekniks provet, kom inte ihåg ett jävla piss :(

Chill helg

Hej!
Har spenderat helgen hos Liselott och haft mysigt ^^
Filmkväll i fredags och bara allmänt flumm igår som avslutades med Harry Potter och halvblodsprinsen som gick på tv :thumbup:
En rolig grej som jag tyckte var rolig och bra start på veckan som varit var att i måndags och tisdags så hade The Midnight Beast live streaming då dom spelade sina låtar akustisk version typ.
Den låt som finns i relativt bra kvalite är denna:
Det är låååångt intro, som tease men hoppa till 2:40 om du är intressead men är man som jag så är det jäkligt kul :P
Nu ska jag ehm.... göra något så peace out!

What to do

Hej!
Okej, minimal uppdatering men men
Dagen började ju "bra" med en buss som krånglade och skyndade till mattelektionen där jag möts av trötta människor, dock blev de liiite gladare när matten va över och sen mot lunchen var alla gay (då menar jag happy, hehe) ^^
Men förövrigt, orkar inte skriva om vad jag gjorde idag mer än att Nicklas är farlig då man leker 1,2,3 röttljus :O
Så tänkte skriva om mina planer, hehe, ondskefulla planer.
Men iaf, just nu har jag sammanlagt 4 hål i mitt vänstra öra och ett ynka hål i mitt högra, känns som jag favoriserar vänstra (eller högra då det inte bli attackerat av nålar?) men iaf... jag tänkte lite på töjning, och då menar jag liten töjning, max 6mm. Jag tycker töjning inom vissa gränser är snyggt och jag skulle vilja göra någonting då det känns så flummigt att ha 5 hål så dåligt utspritt, misstolka inte hål
Men iaf, funderar lite på det, skulle va nice, dock vet jag inte hur jag löser det då jag ska ha vanliga örhängen? Får väl vid dom tillfällena ha en hål-plugg och sätta dom där i xD nej men, som sagt, ska tänka på saken. Det fina dock är att håller man sig under 8mm kan töjningen alltid växa tillbaka :thumbup:
Så ja, dagens onödiga info vilken påminner mig om en dagens kommentar som egentligen ägde rum i tisdags:
Jag, Nicklas, Liselott och Nathalie pratade lite om vad vi är för något och kom fram till att jag var en kotte. Liselott en myra och Nathalie en tall. Sen Nicklas med just dagens kommentar "Jag är som senapen på falukorven, stark och söt" xD
Fan vad vi garvade!
Vi berättade detta för Calle och Susanna, när vi sa att vi pratade om vad vi var för något utbrast Calle "WOW! Äntligen efter 16 år kom ni på att JA! Jag är en människa!".
Men sen dagens DAGENS kommentar som faktiskt inträffade idag kan jag ju ge Calle:
Liselott berättade att jag hade fått Kims lök på Hard Rock och då hade Nicklas sagt "Schyssta lökar" och faktiskt menat lök och då kom Calle med kommentaren "Det ska man ju använda på ICA, stå vid kassan och ba Schyssta lökar"
Pricken över i:et var ju Calles min xD
Förövrigt kan jag säga att Calle är lärare!
Men iaf, en uppdatering men nu ska jag chilla och göra någonting som jag inte vet vad än så länge :)

Den eviga frågan om kycklingen och vägen

Hej!
Har haft en skön dag med dubbel musik och sen en rolig lektion med Jörgen som är en jäkligt skön lärare :thumbup:
Sen stockholm med Liselott :D
Mycket regn men jag är en sån människa som gillar regn så lite mys var det, dock inte lika mysigt då jag satt och hackade tänder inne på donken då mina kläder började torka och var enligt mitt trötta jag "blöta och svampiga" :thumbup:
Men annars var det fint, elgiganten, panduro och sen chill på donken och den nya mcflurry magnum är väldigt god ^^
Dagens kommentar inne på donken, Liselott läser om chili cheese tops: "men tänk om jag inte gillar ost och cheese då?" xD du är fin du ^^
Sen dagens random och det som tillhör rubriken:
Varför gick kycklingen över vägen?

FARFAR:
På min tid frågade vi oss inte varför kycklingen gick över vägen. Någon sa till oss att kycklingen gick över vägen, och vi nöjde oss med det.

MARTIN LUTHER KING, JR.:
Jag ser framför mig en värld där alla kycklingar är fria att gå över alla vägar utan att deras syfte med detta blir ifrågasatt.

ARISTOTELES:
Det ligger i kycklingars natur att gå över vägen.

KARL MARX:
Det var en historisk ofrånkomlighet.

SADDAM HUSSEIN:
Det var en oprovocerad rebellisk action och vi var helt berättigade att släppa 50 ton nervgas på den.

FOX MULDER:
Du såg den gå över vägen med dina egna ögon. Hur många fler kycklingar måste gå över vägen innan du tror på det?

SIGMUND FREUD:
Faktum att du över huvud taget bryr dig om att kycklingen gick över vägen avslöjar din bakomliggande sexuella osäkerhet.

BILL CLINTON:
Jag gick inte över vägen med DEN kycklingen. Förresten, vad menar du med kyckling? Skulle du vara så snäll och definiera "kyckling"?

BIBELN:
Och Gud steg ned från himlen, och Han sade till kycklingen: "Du ska gå över vägen." Och kycklingen gick över vägen, och jubel uppstod.

EINSTEIN:
Gick verkligen kycklingen över vägen, eller var det vägen som rörde sig under kycklingen?

John Locke (från Lost); För att Ön krävde det.

Paulo Coelho; För att följa sin dröm, vilket var att korsa vägen. Men frågan är, vad upplevde kycklingen på resan dit?


Vem har rätt?

Hyllor

Hej!
Dagen har varit lugn och chill, dock så var det jävligt jobbigt att sätta upp två små hyllor....
Men nu är dem uppe och jag kan slappna av ^^
Har även bäddat sängen med nya påslakan och örngott:
Det är awsome! Eftersom jag även har minst två kuddar i sängen så snodde jag örngottet från amerika-set :P
Nu loggade även Liselott in på msn och jag lyssnar på musik så ska väl avrunda här, onödigt inlägg men ville ändå visa resultatet av gårdagens inköp.
Peace out!

Datum som aldrig glöms

Hej!
Hälsade på hos min bror Sebastian idag då vi lånade tvättstugan i det lägenhetshuset. Sebbe och hans kompis Jakob kommer bo i min andra brors Fredriks lägenhet under de 5 månader som Fredde spenderar i Portugal.
Men vi hade tid mellan 16-19, vi åkte lite tidigare för att kanske ha turen att den innan blev klar tidig men så blev det inte.
Så vi chillade lite, hämtade även Sebbe som hade varit på någon ö vars namn börjar på T.
Inget intressan hände mer än att vi blev tvungna att handtvätta ett sofföverdrag, men jag köpte även två ny påslakan+örngott.
Liselott tipsade mig förut om att Rusta sålde påslakan och örngotts set, 2 för 199, och att dom hade amerikans flagg mönster på en och massa peace-märken på ett annat så ni kan ju gissa vilka jag köpte^^
Dessa:
När vi var klara hade vi dragit ut lite på tiden så klockan var mycket och vi var hungriga så vi svängde förbi donken och jag tog en big mac för det var hur länge sen som helst jag åt en big mac.
Men vilka minnen man fick, den ALLRA FÖRSTA big mac jag åt var i Las Vegas!
Jag var typ 5 år då men jag minns ändå ganska mycket från våran Las Vegas resa, från hotellet med en skogs och varg display i lobbyn till den bowlinghall tävlingen vi åkt dit för ägde rum.
Härliga tider var det :)
Idag är det också som alla vet den 11 september som jag för alltid förknippar med åren 2001 och 2002.
2001 som hela världen vet till på grund av WTC och 2002 då en familjemedlen till en vän till mig dog.
Rest in peace till de som fall offer till terrorist-attacken och min väns syster.

Charlieissocoollike

Intressant fakta:

Parody

Hej!
Dagen började trögt med matte -.-
Men sen började digitalt skapande och eftersom ingen hade vårat arbete på datorn plankade vi en annan låt, det roliga är att denna låt blev vi klara med (förutom sång som man egentligen inte behöver) idag medan den andra låten har haft typ 3 lektioner(?)
Kan ju också nämna att på torsdagar har vi två lektioner efter varandra då vi jobbar med detta så egentligen blir det väl:
nya låten= 2 lektioner
gamla låten= 3 lektioner
Den första låten hade det blivit klart två trummor i en takt så jag tror de var bra att vi bytte.
Efter att vi slutat (13:25) hade jag tid att fördriva så jag satte jag mig i soffan där nere där Oscar och Dogge från el snackade med Nicklas i min klass, jag smög upp framför Nicklas men han blev inge rädd :/ eller jo hans kommentar efter jag petat honom i ryggen: "jag trodde jag blev stucken av en kniv" xD
Sen snackade vi (mest dom), sen ropade Ida och vi skrattade åt en gammal bild på Calle på hans dator ^^
När de som skulle ha samhällskunskap sen gick så var jag ensam kvar i soffan och läste, Calle lämnade mig med dessa ord "oj oj oj, Jenny, nu missar du något" eftersom jag inte valt samhällskunskap b xD
Jennifer såg mig läsa lord of the flies och pratade lite om det, hon såg väldigt glad ut då hon såg mig läsa den (inte så konstigt då hon är min engelska lärare kanske?) och sen fick jag veta av Anders att på tisdag ska jag hämta ut en lånedator (Y)
Men förövrigt så skrev jag om den nya midnight beast parodin så here it goes:

Lonely Island

Hej!
Igår stanna jag kvar i byn åkersberga för att hjälpa till på liselott och idas fotografering, sen drog vi till donken och sen kolla jag och liselott på det som var kvar av idol.
Sen sov jag över och ja, ingen uppdatering och i måndags hände inget utom att jag lyssnade på den nya midnight beast låten!! så awsome, ska slänga upp den sen, tyvärr kommer dom inte göra en video till låten MEN Stefan skrev på sin twitter att dom jobbar på nytt materia och att vi fans kommer få se deras pojkbands-moves snart :D
Men en annan grupp på tre amerikanare denna gång (inte Green Day:P) som också är vädligt sköna och gör komiska låtar är The Lonely Islands. Dem har gjort låtar som "I'm on a boat!" och "Jizz in my pants" men idag såg jag på youtube att dom har en ny-upplagd låt så jag tänkte lägga upp den så enjoy:
Awsome verkligen, garvar som fan i deras dance break xD
Peace out!

The masterpiece is döne

Hej!
Äppelpajen är klar och redo att ätas!
Vi körde smuldegsvarianten då man först har i äpplen, strör över kanel och socker och sen smular över degen.
Resultatet:
Nice, fick även veta att min bror Jens kanske kommer på besök ikväll. Det är nästan så jag frågar mig själv om han kanske läser min blogg och såg att jag gjort äppelpaj, blev sugen och bestämde sig för att "komma på besök" då han egentligen vill äta upp pajen.
Kan det vara så??
Sen en rolig grej som jag tänkte ha en liten tävling om så


TÄVLING!
Tävlingen går ut på att gissa vad det är på bilden:
Nu ska jag chilla så peaco out!

Äppelpaj

Hej!
Sitter just nu och väntar på att våran äppelpaj ska blir klar. jag och mamma hade inget att göra och eftersom vi har rätt så många mogna äpplen på äppelträdet bestämde vi oss för en äppelpaj så nu är den i ugnen :thumbup:
Lite smått random info men jag tänkte även slänga in en skön bild:
Älskar snubben till höger :thumbup:

Randomness

Hej!
Kollar just nu på den andra Jurassic Park filmen, kollar man på första blir det lätt att man ramlar in på den andra så.
Men Peter Stormare är ju med i filmen och jag insåg precis en kul grej, efter han blivit attackerad av dom där små dinosaurierna kan man höra honom svära på svenska xD
Förlåt om jag är trög men jag är förvånad själv över att jag inte hört det förut! Faktiskt lite kul att lite svenska kom med i filmen också :thumbup:
ja det var dagens update, har inte hänt så mycket idag eftersom jag vilar upp mig för att må bättre. Har hunnit med några avsnitt av det brittiska pop-quizet Never mind the buzzcocks som är riktigt kul att kolla på
Klicka på bilden för att komma till första avsnittet av säsong 19, man ska börja från nitton för det är då Simon är programledare :)
Nu ska jag kolla klart på Jurassic Park så peace out!

Sucess!!!

Hej!
Idag har jag haft tid att fixa min iPod och med hjälp av en youtube-video har jag lyckats föra över mina låtar från iPoden till datorn!!! Nu sitter jag och laddar ner/för över NYA låtar till iPoden! Jag är så jävla glad! Har haft samma låtar i över ett år utan uppdatering...
Så awsome med nytt :D
Givetvis har jag fixat över lite Midnight Beast och Liselott jag säger då det, att lyssna på Booty Call på höööög volym i hörlurar är fan awsome! :D
Men som sagt, så awsome så jag är oerhört lycklig! Sitter med spotify listan så jag vet vad jag ska ladda ner för låtar så jag ska fortsätta med detta :thumbup:
Förövrigt så mår jag lika pissigt som förut, faktiskt lite mer feber nu så man ba yeeey..... men just nu är jag för lycklig för att bry mig så suck on that!

Tick tick BOOM

Hej!
Jag vaknade av smattrande regn, satte mig upp och fick en välbekant huvudvärk/feber headrush men även stänk av nackont då jag måste sovit konstigt o.O
Men eftersom jag hade ett uppdrag och ville va social gjorde jag mig i ordning för skolan men precis i tid får jag ett meddelande och mitt uppdrag är över och jag kan sjunka tillbaka i sängen och sjuka vidare
Jag kan ju alltid kolla på jurassic park hemma, idrotten skulle jag ändå inte kunnat va med på då snoret rinner och jag mår illa stup i kvarten på grund av huvudvärk/feber, sen engelska.... ja vad gör vi då?
Så förhoppningsvis missar jag inget major idag.
Vill även hälsa "krya på dig" till min lilla pip-leksak Liselott!

Huvudvärk

Hej!
Dagen har varit lugn, utom det faktum att jag headbanga så hårt att jag nästan ramlade in i bordet xD
Men annars så kom Fredrik, Kristian och Christine hem till oss idag och vi åt middag tillsammans, ytterst trevligt. Jag mamma, Fredde och Sebbe spelade chicago innan resten kom och Sebbe vann vilket han gärna poängterade under middan :P
Rubriken: Senaste veckan har jag gått från att känna mig febrig, huvudvärk, illamående och allmänt hängig och just nu är jag jävligt snorig/lite febrig och huvudvärk -.-
Väldigt irriterande men men, går väl bort snart, kom btw ihåg att lägga filmerna jag ska låna ut till Liselott imorrn i väskan så jag inte glömmer det :thumbup:
Random fakta: väldigt trevligt att läsa dramatiskt ur Lord of the flies för Liselott :thumbup:
Dagens skämt: Jakob kom med ett roligt skämt idag, på engelska säger kallar man människor från polen för Pollish och då är fråga.... vad händer om man sprejar pollish remover på dem???
Hehe, rolig humor man har :thumbup:
Nu ska jag kanske gå och lägga mig, är trött och orkar inte med min huvudvärk och vill somna så fort som möjligt!

En i gänget

Hej!
Dagen idag har väl varit ok. Den började lite fint då Liselott satt och vänta på mig och vi vinkade över vägen då jag klivit av bussen xD Såg säkert roligt ut :P
Sen så satte vi oss i soffan i väntan på engelskan och jag säger då det, Mackan är fin asså, han kommer gående och pekar och typ skriker hej och börjar asgarva och sen ser han ut som han gjort något fel och ja ba "ehm....hej" och han flinade. Lite weird men det visade sig att han ville va med i gänget och han såg typ jätteglad ut då vi sa att det fanns en stol ledig hos oss men han snackade telefon *suck* och innan han försvann hörde man "Marrrtin!"
Sen var Jörgen lite kul också, först kommer han och ger Liselott en stor bok om Java och frågar vad hon tycker och sen skämta vi lite om han som skrivit boken, han hade jävligt coola brillor! hehe
Sen såg jag att han hade likadana koppar som vi och när jag påpekade det såg han kärleksfullt på sin kopp och ba "den e fiiiin" xD
Ja, roligare lärare är bra att ha (Y)
Sen engelska med en inte alls lika rolig lärare, vi fick skriva under regler (?) och sen fick vi böcker och även denna termin är det två böcker samtidigt -.-
Jag hatar att ha två böcker samtidigt, ska dock ta engelska boken först för den var liten plus att när jag väl läser Den gröna milen vill jag BARA fokusera på den.
Jag slutade halv tolv men stannade med Liselott, tog sen bussen tolv och mötte upp mamma och Fredrik i norrtälje vid ett och åt lunch. Jag åt typ världens godaste kycklingsallad! :thumbup:
Sen hänka jag till mammas jobb och läste ut min nuvarande bok så jag kan börja direkt på lord of the flies till engelskan, synd att jag inte tog med den hem...
Nu ska jag duscha, ska dock lyssna klar på Lez Be Friends av dessa pöjkar:
Peace out!

Explorer fail

Hej!

Idag fick jag veta att min header nte syns i Internet Expoler :( Fudge! Liselott trodde att jag hade det utan header och ba vitt och jag som trott att hon skulle gilla att min header är bilder hon har tagit men nej då. Men jag visade henne i google chrome men de va lite trist så nu säger jag det!

Såhär ser min header ur:


Skriver detta lilla korta inlägg och sen kommer ett som beskriver dagen, min brors flickvän har btw beställt ett armband ^^


RSS 2.0
>