Sen update

Ja de har gått ett tag sen sist men inte mycket har hänt. Hade chill midsommar, gjorde inget förutom lite extra god middag bestående av grillat kött me färskpotatis, jupp gött (Y)

Dagen efter dock kom Fredrik på besök och de blev grillning av fästingar, armborstskjutande (som jag fick btw), letandes efter pilarna som tillhörde armborstet då vi missade hehe, grillande av fläskfilé denna gång, god middag med tillbaka-blick på gammla minnen och vänner blanda annat Erik han som va så bra på att spela död (bög?), och sen tennis på gräsmattan. Trevliga tider.

Sen dessa två dagar efter midsommardagen har jag inte gjort ett piss, nästan läst ut min bok. Kan också tipsa om två bra filmer:

The Lovely Bones: från film-teamet bakom sagan om ringen (helt annan genre dock), handlar om en flicka som blir mördad men som stannar i världen mellan jorden och himmlen och följer sin familjs liv och även sin mördares. Jättebra och fin film!! Rekomenderar den starkt!

Sen till en helt annan film:
Planet Terror: en blodig zombie-film av Robert Rodriguez med inälvor, sprutande blod, krossande/isärslitning/sågning/nerkörning av kroppar. Jupp en gore-film, Quetin Tarantino har en liten roll i filmen också där han spelar en infekterad soldat som blir spetsad av en träbit i ögat för att sen försöka våldta en tjej men en ruttnande(?) kuk. Jupp härlig film som sagt.

Den och Death Proof (Quentin Tarantino) har satts ihop till en extra specialar-lång film som heter Grindhouse då båda filmerna spelas och mellan har dom fejkade film-trailers, jag såg en av dessa trailers i början av Planet Terror (såg den filmen för sig och ska se Death Proof antingen ikväll eller någon annan dag, logiskt) och de va också en liten blodig film om en mexikanare som hämnades xD

Ja men samarbetar man me QT så kommer det definitivt bli något galet skönt och främst unikt (Y)


Anyways!!
Imorrn blire stockholm med Liselott för att sen kolla twilight movie night, ja e inget fan av första filmen (inte boken heller) men andra filmen är bra (och förhoppningsvis tredje) så de ska bli kul, dricka och popcorn (och lätt förtäring) ska ju ingå (Y) :)
Vi kommer ha kul, jag och Liselott i stockholm frammanar oftast skratt xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0