Jag reser mig igen

Ni måste hata mig och jag ber om ursäkt. Ni vet ju att jag bytte till myshowroom för att jag inte gillar blogg.se och deras brist på android-app. Jag gillade wordpress byggnaden myshowroom hade men deras anslutning och server var ju hemsk!

Men en löjligt enkel lösning jag inte tänkt poå fören igår då vi fick göra en sådan blogg i skolan: blogga med wordpress helt enkelt!
Så jag tänkte börja om helt, nytt namn (mitt!) och uppdateras så ofta jag kan utan att jag känner mig tvingad. Tack vare appen så kan jag dela bilder eller info när som helst från mobilen så vill ni kan ni ju gå över till min nya blogg:


http://jennyhallman.wordpress.com/


Förlåt för att jag aldrig bestämmer mig men jag vill vara säker då det tar upp en del tid att blogga.

Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-22 @ 12:20:11
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0