I beg to dream and differ

Idag så hade ja hoppats på att få spela in min och Liselotts ghost story (GRYM måste ja säga! tack the Hives för inspirerande musik) och sen spela 21 Guns (mohaha, ja fick killarna att spela den!!) men vi fick istället göra bakgrundsmusik till en bild, blev lite besviken men va rätt så kul iaf :P va kul att leta efter ljud och sen klippa ihop och allt xD måste erkänna att ja börjar få kläm på Pro Tools (Y)
De gjorde ända fram till lunch, åt bara macka och majs till lunch för äcklig mat och sen satte sig jag och Liselott och vänta utanför sal-303 för att vänta in svenskan (film!) och flummade+film, sen kom en kille med gitarr och frågade om vi kunde ta in guran i rummet när dörren öppnades och snälla som vi e så sa vi ju ja och han sa "danke" efter några sekunder så säger jag och Liselott EXAKT samtdigt "Bitte" och coola som vi e high-fivea vi för att vi sa ett ord samtidigt.... hehehe
Sen va de iaf film, Troja och så kom ja på att en tjej i filmen (hon som följer med Paris till troja och lämnar grekernas kung) är med i Inglorios Basters så ja börja tänka på den och gaaaaash!!! Den e för bra! Varför kolla ja på den?! Nu e ja helt galen i den <3 iaf....
sen så läste Anna lite ur boken Illiaden (som troja baserats på) och sen så va lektionen slut och vi fick fylla i papper för att vi skulle ha hälsosamtal, sen va de matte och genomgång.
Samtalet gick bra, skolsköterskan va snäll :) dock fick visst Liselott en creepy feeling sa hon.... kanske pågrund av all läbbig musik från musiklektionen och Brad Pitts hår och drypande svett xD (de behövs en förklaring men ja orkar inte så ta de hur ni vill!)
Under matten så gick jag och Liselott igenom våra liv fram tills u lite snabbt hehe, inge arbete (A)
Sen fick ja veta när NP e och de e bara eng och ma *pust* fast de e ju matten som e de hemska.....
ÅH!! NU kom JoS på spotify <3
Imorrn blir de täby C me liselott efter skolan ^^

Citat(den som gissar filmen är duktigt):
"We're in to the nazi-killing buisness, and buisness is a BOOOMING!"

Audio till bloggen, jag läser alltså inlägget ;P lite kul xD



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0