Tåg och MVG

Första lektionen idag var webbdesign då de va prov som gick sådär.
Sen på samhällskunskapen skulle jag skapa en facebookgrupp som gick ut på att vilja förändra något i samhället positivt vilket jag blev klar med innan lektionen tog slut, sen fick jag veta att jag fick MVG på gruppdisskusionen om rasism och främlingsfientlighet så då blev jag riktigt glad! :D Men sen var både jag och Liselott klara så vi fick sluta tidigare (Y)
Sen va de film, Schindlers list, som vi hann kolla klart på.

Under dagen har de varit mycket flumm vilket fått Calle att ge oss många "ni e ju helt..."-blickar xD sen har vi kollat bilder på nätet hehehe.... ja och sen planerat inför våran helg tillsammans. Först stockholm på torsdag och sen fotografering och filma lite tåg för att göra en egen video till "Last train to awsome town" som jag ska lägga ut i sammanhang med min grupp :P Sen massa musikalfilmer och talang på freda :P Kommer bli niiice ^^

Men gå med i min grupp och bjud in vänner:
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=103926929647873&ref=nf

Jobb och satir

Igår så finslipade jag mitt CV och mina föräldrar "tvingade" mig att åka till Linneladan och söka som jag planerat att göra idag för igår va jag inte på bästa humör och gick omkring i mjukisbyxor vilket kanske inte är det bästa intrycket men men.
När jag kom dit så presenterade jag mig själv och mitt ärende och vi pratade lite smått och jag lämnade mitt CV och fick mejl som jag kunde skicka mitt personliga brev osm inte är klart.
Det gick bra men det är en tjej som jobbade där förra sommaren som har första tjing för hon är utbildad där men det är om hon inte hittar annat jobb (hon är över 20) och sen var det deras egna dotter som också söker jobb som skulle fåt om hon inte hitta något annat men det var också sista utvägen för hon vill visst inte jobba i affär. Men det är iaf två framför mig i "kön" men båda har det som sista utväg så vem vet, kanske jag får de, men ska fortsätta leta.

Men alldeles nyss skrev jag klart min satir för svenskan, tänkte lägga upp den här, ointressant men who cares?

En sen kväll gick en kvinna hem ensam från en bar. Påvägen hem blev hon våldtagen av en man. Några veckor senare bestämde en grupp människor i en såkallad domstol att mannen skulle åka på några månaders semester som straff.
Semestern skulle vara i 11 månader så han skickades till ett fint ställe med all inclusive. Där fick han eget rum med TV och alla måltider gratis. Han hade även tillgång till gym med en personlig tränare som kallas övervakaren för att han håller koll så alla gäster mår bra och inte kommer till skada. Det finns även tid för att umgås med andra och prata om ens egens upplevelser. Det finns också promenad leder och det finns också tillfällen för vissa sporter. Det finns också urval av böcker och chanser för utbildning om man skulle behöva det.
Allt detta för att mannen skulle få hjälp och vägledning för framtiden, men efter 11 alldeles för korta månader fick han lämna "fängelset" med tunga steg.


En uppdatering :O

Har varit helt avskärmad de senaste två dagarna, har mått urk och eftersom min bror har haft min dator har jag verkligen inte haft någon kontakt med omvärlden. Har spenderat största delen av tiden på mitt rum med bok och Buffy, så dessa två dagar har känts som evigheter och de dåliga e att ja mår fortfarande dåligt så får se hure blir imorrn.

Men!! De har hänt mycke bra saker i mitt liv, de kanske låter smått men allt har kommit på en gång vilket har gjort att ja har känt mig lycklig och lättad på något sätt, iaf här e en liten lista på mina framgångar:
- På utveklingsamtalen fick jag veta att det gick bra i skolan :O
- Calle gillade ett av mina arbeten och använde faktiskt sig av "jättebra!" då han läst de :O:O
- Diskussionen om rasism och främlingsfientlighet gick bra och fick många prickar på betygspappret (prickar är alltså bra i detta sammanhang)
- Fått MVG på dom senaste engelska uppgifterna
- USA-resan blir av om vi får ihop pengar och de SKA vi ;P
 - under föregående kan ja tilläga att uag skrivit mitt CV och ska till Linneladan i helgen och söka jobb
- Lyckades byta ut näsringen mot en av "plupparna" ja köpte tillsammans med Liselott i stockholm (awsome day)
- Nästa vecka e de bara tre dagar och sen påsklov!! Sen inte långt kvar till sommarlov och London!! :D
- Har lämnat in individuella valen och sökte om utökat program men höll mig under max poängen så får förhoppningsvis dessa valen

Allt detta har fått mig att känna mig prima! Sen så e de bra bio-premiärer snart och de e alltid kul att se fram emot (och sen uppleva) :)

Så även fast jag mår dåligt har jag bra saker att tänka på och just nu så tänker ja på textraden "Always look on the bright side of life" och visslandet efter :D

Iaf, nu så ska jag ta ett stort glas vatten med is och kolla Buffy som varit ett bra sällskap dessa två dagar *tackar och bugar*


USA planer!!

Jag och Liselott har snackat ihop oss om att eventuellt åka till LA efter studenten (bara två år kvaaar) :D och eftersom Liselott varit sjuk har hon kollat upp massa grejer och hittat ett väldigt bra hotell som heter Hollywood Ramada typ. Som de ser ut nu så e de bara att jobba ihop pengar och sen e de bara åka :D Helt AMAZING! Jag och Liselott i Hollywood, herregud vilket resa de kommer bli! Står inte ut med väntan men vilket perfekt avslut på gymnasietiden! Plus att de blir Liselotts första resa så eftersom ja kommer bli hennes sällskap ska jag göra varje dag unik, ja lovar dude!
Men nu så e iaf både jag och Liselott överhypade på detta! Vi kommer typ gråta av lycka sista terminen både av att de kommer va sorligt att lämna IT och Mackan (hehehe) och lyckliga över studenten, och sen att de blir två veckor i LA, underbart!
Tänkte lägga upp bilder här på hotellet Liselott hittade:

Hotellet


Lobbyn


Frukostsalen


Rummet


och poolen såklart :P

Gud vad jag längtar, bara två år kvar! Men de kommer hända mycket annat kul innan dess också: GD i London (förhoppningsvis Ullevi också), året efter det håller ja tummarna för bra prao i andra ring och så fyller ja 18 och ja har designat en tatuering som ja vill att dom på heavenly ink ska göra :P och sen sommaren efter det smäller det! Det som går runt i mitt huvud just nu e låttexten "Hela världen e så underbaaaaaaar!" för nu är den det
Min mamma e okej me de också, ja kommer ju ha sällskap och va över 18 plus att min brorsa åkte me sina polare förra året då han va 18 så hon har gått igenom proceduren :P

Ja, som ni säkert förstår är jag och Liselott lyckliga och jag ville bara skriva av min lycka här för det känns verkligen som om det här KOMMER att hända!

ska nog avrunda här, sry för långt inlägg men ja ahr inte skrivit på ett tag och detta var en stor grej

Kor äger

Jag är glad och känner mig oerhört lättad! Blev klar med tre uppgifter idag, först ett häfte med småuppgifter i webbdesign där vi jobbar med flash. Sen samhällskunskap där vi jobbar med frågor om rasism och främlingsfientlighet efter att ha sett filmen lasermannen och min lärare tyckte att jag hade jätterbra svar!! :D Blev überlycklig för de händer inte ofta :'D Sen historia där ja blev klar med den uppgiften också plus att vi fick lyssna på uppsatsen om kon..... ni som hört den vet hur otroligt awsome den e! Vi fick lyssna på den TVÅ gånger och alla skratta så dom grät och våran lärare gapskrattade vilket gjorde det hela ännu roligare :D
Jag kan bjussa på den:

På historiefronten kan jag också berätta att vi kommer få kolla på Schindlers list när vi är klara med den nuvarande uppgiften och sen så röstade vi fram att vi skulle jobba med mytologi :D Det blir alltid roligare då man får jobba med något man tycker är intressant, kanske man lyckas med ett högre betyg än G??
Men en mycket bra dag (Y)


"All thats left is to climb on board Davy Jones crocodile machine"

Hittade en rolig video med bloopers från Pirates of the Carrabien Dead mans chest xD dålig kvalite men väldigt kul, skrattade högt några gånger vilket ja inte brukar göra då ja sitter själv på kvällen och kollar youtube..... men iaf, enjoy!
Btw, rubriken är en av dom bästa felsägningarna och kommer vid 1:13 ungefär xD

Har btw, köpt en bok med mytologier, stor e den och ja ser fram emot att få läsa den för om ni inte vet kan jag säga att jag är väldigt intresserad av mytologi :) sen köpte mamma tarotkort på skoj och vi prövade hemma och allting passade perfekt in på både mig, mamma och pappa! Tyckte det var intressant, jag tror faktiskt på sånt och de va kul att se att de funkade :)


Nya och smått gammla inköp

Börjar me dom äldre inköpen (klicka för större bild):
 

Förra veckan när ja va i Norrtälje me familj:
   

Dagen med Liselott i Stockholm:
   


Okej ja vet att de e fyra par skor *host host* men såhär e de, dom svartblåa blev jag kär i. Kamouflague skorna kosta 50 kr(!!). Dom två skorna från stockholm kosta 300 kr någonting tillsammans! Så ja... de va ju pågrund av att dom va relativt billiga. Sen köpte ja ett till par som ja har nu under slask och sånt men ja har inte tagit kort på dom men ja gillar dom :)

Ja, inköpen ja.

Psykfall

Utvecklingssamtalet igår gick finfint, susanna tycker de går bra för mig i skolan och ja hade fått beröm i vissa ämnen :)
Idag så va de film me andra ettor i åkersberga och efter de fick vi veta att vi skulle göra grejer om våran egna uppfattning om droger och ett förslag va att göra en musikvideo hela klassen, sen hade ja och liselott tänkt planera nåt för man kan vinna stipendier och rese-grejer. Liselott och jag har bestämt att om vi vinner så vi kan åka på resa ska vi åka till London tillsammans så nu måste vi vinna de! :D skulle va grymt kul (Y)

Sen när vi kom tillbaka så lämnade jag min dator i grupprummet för att markera att vi skulle sitta där och så fortsatte jag och liselott till skåpen och lämnade ytterkläder och jag min väska, när vi går tillbaka ser vi att killar från elklassen sitter där.... så ja knackar på för att få min dator och så ska en av killarna öppna så han låser upp och sen märker han att de inte finns nå handtag så han fick inte upp den och då börjar ja och liselott garva och sen fattar dom andra killarna de så då börjar dom garva. Dom va alltså inlåsta med min dator xD smart, hur kan man inte märka att de inte finns handtag på dörren och låsa? ja de slutade iaf me att Calle hämta en tång för att öppna dörren och ja hämta min dator.

Sen chillade vi fram till samhälllektionen och efter en chatt så kan ja klargöra här också att min topp på snygga män:

Johnny Depp

Hugh Jackman

Billie Joe Armstrong

Ja gillar bilden på Billie ;P
Sen samhäll där allt va trist som vanligt, min batterisladd funkar inte men ja fick låna en kille från els sladd ett litet tag. Sen mentorsträff där vi fick veta att de inte skulle bli nå sång.
Då började ja tänka på att dissa programmering för va va skittrött efter att vaknat tidigare än vanligt och hade lite huvudvärk som ja visste skulle bli mycket av alla jobbiga koder men ja gick iaf. Dock var ja knappast närvarande efter att nästan ha somnat då ja och liselott satt utanför klassrummet på golvet *skillz*. VI kolla på videor och sen somnade ja nästan i Liselotts knä (A)

Sen då vi gick mot bussen va de is så ja höll i liselott och så va ja trött så ibland gick ja lite... konstigt? och flummade lite, en kommentar "KOLLA! vattnet åker bakåt så de ser ut som om VIIIII åker bakåt!" hehe och sen garv. Sen vi bussen skulle ja förklara att min buss igår brukar inte stå klar vid station utan brukar komma åkandes direkt från norrtälje men..... de blev lite flumm.... Ja liselott tycker att ja blev lite av ett psykfall när ja va så trött och de kan ja nog hålla med om. Somnade nästan på bussen

NU e ja hemma och chillar, min dator har inte inte dött än så ja använder den nu. Ska ladda upp bilder av mina viktigaste inköp de senaste månaderna som ja inte orkat ta kort på föräns idag

ska fixa de inlägget nu så

Utvecklingssamtal

Sorry för dålig uppdatering men efter dagen i stockholm har det inte hänt något annat än att jag varit på otroligt dåligt humor -.-
Idag va de första skoldagen efter lovet, animeringar på webbdesignen och de va kul förutom då de inte funka (hehehe), och sen samhällskunskap och fruktsallad. Missuppfatta inte, de blev ingne fika me fruktsallad utan sittplatser. Ända sen vi slog ihop el och mum så har Calle varit besatt av att blanda oss så vi skulle sitta el,mum,el,mum... ja varannan tjej varannan kille men med klass. Jag fick plats vid Vira och Jakob som satt och gameade under lektionen och blev förvånade när jag hade svarat på nästan alla frågor, otroligt konstigt att dom inte kommit på några svar :O *host*

Imorrn e de utvecklingssamtal.... ska klaga lite på bristen på info om individuella valen och så ska ja föreslå att våran klass kan gå på årets freinet produktion som är Kalle och choklad fabriken :) skulle va skitkul, kommer dock bli klagomål på att de blir norrtälje om de blir nåt men norrtälje e jättefint på vår/sommarn!

På onsdag är de bio me klassen, fast "Å-berga" har inga bra biografer och vi ska titta i nån skolas teater, wow.

Ja, bara fyra veckor till nästa lov :P Efter påsklovet brukar sista veckorna flyga förbi och efter det inge mer historia och samhällskunskap!! :D längtar tills nästa år med ett annat schema och lektioner (Y)

nuska jag kolla på antingen O.C eller cougartown, Smulan står och mjamar fast hon kan typ inte de så det låter hemskt men hon är underbart gullig iaf ^^

Glasskärvor

Gårdagen va awsome, verkligen en av dom bättre dagarna på länge. Början på lovet har varit finfint.

Idag.... först gick min tavla sönder sen slog de mig att imorrn e de dagen då tåg/buss biljetter blir billigare men ja har inget sällskap och kan inte boka/köpa biljetter än. Dom kommer säkert ta slut relativt snabbt och om ja inte kan fixa transport dit eller sällskap blire inget och just nu tror ja faktiskt att de inte blir nå göteborg och Green Day :'(

bjuder på en bild på mig från igår. Hehehe


just nu mår ja iaf skit och de blir inte bättre av att veta att de e skola på måndag, hatar måndagar


Skor, skor och ännu ett par skor

I söndags va ju som sagt ja och Liselott i stockholm där ja köpte två par skor utöver biobiljetten, igår så va ja mamma och pappa inne i stockholm för att ja skulle hämta ut mina biljetter (som ja nu är stolt ägare till <3) och äta på mongoliska som vi planerat. Efter de så ville pappa till kungliga biblioteket så ja och mamma fick gå på stureplan (snobbarnas land o.O) och ja tänkte visa affären vi va i så vi gick dit. Mamma kollade me min brorsa om han ville ha nå skor och vi hittade ett par till honom och..... ja hitta ännu ett par till mig xD Ja.... skor e alltid bra att ha!

Sen idag så va ja inne i norrtälje me mamma för att hjälpa henne plocka på flygis men de blev bara massa fel och väntande så de blir imorrn istället men vi handlade iaf. Vi hittade billig köttfärs och extrapris på taco grejer så de blev tacos idag (Y)
Har för övrigt kollat på de senaste How I Met Your Mother avsnittet och försökt hitta en människa över fb....
Hatar att ha en crush på någon ja aldrig kan få, och nu så har ja heller inte haft kontakt me människan på ett tag så ja.... känner mig smått deprimerad över de.
Liselott vet vem ja pratar om, de va ett trevligt snack vi hade där på kvällen efter Hercules och Hugh Jackman ;D

Ja.... nu ska ja kolla OC och fortsätta deppa så

Hela världen e så underbaaaaar

I helgen va de tjejmidda hos Liselott vilket var väldigt trevligt, ja kom tidigare (även fast ja missa den planerade bussen-.-) för att vi skulle kunna flumma av oss så inte Liselotts vänner blev allt för skrämda men va gör Liselott närmare kvällen?? Hon spelar upp inspelningar och sånt vi gjort i grupprummet då vi är som flummigast..... så dom fick va me om några av mina värsta flummigheter xD
Sen melodifestival, trevligt, hade inte direkt någon favorit tyckte inte att de va särskilt bra låtar. Skate-punkarna hade säkert varit myycket bättre om dom haft en engelsk text men de va iaf väldigt kul att se den lilla blonda killen hoppa omkring sådär roligt xP

Sen va de bara ja och Liselott kvar och då  böt ja om till mysigare kläder och Liselott poppade popcorn och så tog vi ett varsit glas av cola och sen, sen kollade vi på Hercules!! På vhs! Härligt! Mysigt kan jag säga :)
När hercules sen var slut zappade Liselott runt på tvn och stannade vid en film, ja tyckte den verkade trist så hon bytte men precis i sista minuten såg ja hugh jackman så ja ba "OHH! HUGH JACKMAN! Byt tillbaka!".... inte mitt stoltaste ögonblick men hon böt tillbaka och efter en stund fick ja se honom igen ;P
Sen kollade vi på Hannah Montana efter tolv nån gång, och de va dubbat även mitt på natten -.- ja..... verkligen intressant.

Sen igår va de stockholm och ja fick me mig två par skor och biobiljett till torsdag för lite mindre än 500 kr, de va bra. SKa lägga upp bild på skorna ja köpte, sen en bild på alla mina "converse" jag har nu :P
Såg också ett par skitsnygga äkta converse med en serietjej på typ :P grymt coola men 900 kr? Tror inte de....

Iaf, på torsdag ska jag och Liselott ha heldag i stockholm, shopping, middag och bio, ska bli riktigt nice :D

Idag ska ja åka in me familjen till stockholm och äta på mongoliska, ja av de som förslag för ja måste ändå in till stockholm för att hämta ut mina älskade biljetter till GD 5 juni ^^

Btw, söker en frivillig som vill åka med till göteborg och se Green Day annars får ja inte åka. Ståplats och mitt enda krav är att vara villig att köa hela dagen(dock behöver man inte stå längst fram, fast ja kommer verkligen försöka komma längst fram), kommer vara framme halv 6 på morgonen me den bussen ja planerar att ta, sen dagen efter konserten ska ja på liseberg och ta tåg närmare fem hem.
Någon som är intresserad? xD

RSS 2.0
>